Adidas Kengät Alennus - Adidas Kengät Edullisesti | Jopa 30% Alennukset

Valuutat:
 

Toimitus & PalautusLue nämä käytännöt huolellisesti ennen tilauksen tekemistä. Koska se on samanlainen sopimus kanssasi ja myymälässämme, toivomme, että sinulla on hyvä kokemus myymälästä. Nyt katso alla olevat käytännöt:

Tarjoamme kaikille tuotteille 7 päivän palautus- ja vaihtotakuun. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa kohteen, ota yhteyttä etukäteen saadaksesi lisätietoja. Olemme pahoillamme, että lähetyskuluja ei palauteta.

Palautukset

Jos haluat palauttaa tuotteet, ilmoita meille ensin palautuksen syy ja tilausnumero 7 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Palautteesi on meille erittäin tärkeää. Kaikki kohteet on lähetettävä takaisin alkuperäisen pakkauksen mukana. Kaikki paketit on lähetettävä seurattavan menetelmän avulla. Emme ole vastuussa kuljetuksissa menetyistä paketeista. Huomaa, että alkuperäiset toimitusmaksut eivät ole palautettavissa. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, niin saat kaikki kysymyksesi ja huolenaiheet ennen tilauksen tekemistä.

Vaihtoihin

Tuotteet on palautettava 7 päivän kuluessa toimituksesta, ja asiakas vastaa kaikista vaihtoprosessin aiheuttamista kuljetuskustannuksista. Kaikki kohteet voivat vaihtaa vastaavan hinnanvaihdon, huomaa, että annamme korvaukset vasta kun palautuksesi on vastaanotettu.

Tilauksen peruuttaminen

Jos olet asettanut tilauksen ja haluat peruuttaa sen myöhemmin, ota yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman pian. Mutta jos tilauksesi on lähetetty, emme voi mitenkään peruuttaa sitä.

Palautus

Palautukset järjestetään heti, kun saamme ja tarkistamme palautetut tuotteet. Jos maksat palautusta palauttamattomista kohteista, hyvitys myönnetään, kun otat yhteyttä tuotteeseen liittyvästä ongelmasta. Kun palautus on tehty, voit odottaa saavansa sen 15–25 työpäivän kuluessa, koska luottokorttiyhtiö ja pankki tarvitsevat aikaa palautuksen käsittelyyn.

Jos asiat eivät vastaa palautuspolitiikkaa, ota meihin yhteyttä.